Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jij hebt het zelf voor het zeggen. Geniet van alle vrijheid om te bepalen wat je op de t-shirts of ander textiel gaat laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een logo, motto, slogan of afbeelding. Niks is te gek. Dus laat jouw creativiteit de vrije loop doen.

Hoewel andere partijen vaak een hoge minimale afname vereisen, is het bij ons mogelijk om voor een kleine afname (vanaf 48 stuks) te gaan. Op deze manier willen we het bedrukken van t-shirts en andere kleding toegankelijk maken voor iedereen, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Deze toegankelijkheid zie je tevens terug in de gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

De gepersonaliseerde bedrukking komt op hoge kwaliteit t-shirts en ander textiel. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en verschillende soorten textiel. Er is dus genoeg keuze voor iedereen. Het textiel voelt tevens heel fijn aan en de tekst blijft er steevast op zitten

Jazeker. Behalve kleding bedrukken, bieden wij ook de mogelijkheid om petten en shakebekers van een bedrukking te voorzien. Neem gerust een kijkje op de desbetreffende websites:

  • www.kleding-bedrukken.eu
  • www.tshirts-bedrukken.eu
  • www.petten-bedrukken.eu
  • www.caps-bedrukken.eu

Op deze manier kun je jouw sportschool merchandise in een mum van tijd uitbreiden óf juist verder variëren met feestelijke gunsten die je tijdens privé-feesten weggeeft. Grijp nu jouw kans.

Yes! De eerste stap is gezet. Nu kun je bij ons gratis een digitale proefdruk aanvragen. Wij gaan dan aan de slag om jouw idee verder uit te werken. Op die manier krijg je een nauwkeurig beeld van hoe de bedrukking op de t-shirts of ander gekozen textiel eruit komt te zien.

De bedrukte t-shirts en kleding kunnen meerdere doeleinden dienen. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, merchandise of feestelijke gunst.

Het duurt maximaal 5 werkdagen dat je jouw bestelling geleverd krijgt. Heb je het na die tijd nog niet binnengekregen? Neem dan contact met ons op. Sporadische vertragingen kunnen natuurlijk voorkomen door bijvoorbeeld logistieke problemen.

Zeker niet. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn welkom om t-shirts en andere kleding met bedrukking bij ons te bestellen. Je kunt al bij ons bestellen vanaf een afname van 48 stuks.

Wij willen je natuurlijk belonen wanneer je grote afnames doet. Hoe meer je afneemt, hoe lager de prijs per bedrukte kledingstuk. De korting is dus al verrekend in de verkoopprijs per stuk.

We weten dat je met smacht zit te wachten op de digitale proefdruk. We proberen dan ook ons uiterste best om dit binnen 24 uur na aanvraag door te sturen.

Voor herhaalbestellingen kun je het beste contact opnemen met onze salesafdeling via info@tshirts-bedrukken.eu. We staan jou graag te woord!

T-shirts proefdruk aanvragen

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een digitale proef per mail.

Aanvraagformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Prijslijst & afnames

50 stuks – €3,25
100 stuks – €2,95
150 stuks – €2,85
200 stuks – €2,75
250 stuks – €2,65
300 stuks – €2,55
350 stuks – €2,45
400 stuks – €2,35
450 stuks – €2,25
500 stuks – €2,15
550 stuks – €2,05

Andere aantallen nodig? geef dit aan in het aanvraagformulier.